AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum yedirmek

Kahve falında lokum yedirmek

Kahve falında lokum yedirmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum yedirmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında lokum yediğini görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum yedirmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lokum görmek üzüntülerin sona ereceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir