AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin lokum yediğini görmek

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek onları tebrik edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin lokum yediğini gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum yedirmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek işlerin de yolunda gideceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine yorulur.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum yediğini görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk lokum görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum istemek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında okunmuş lokum görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir