AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık içi yediğini görmek

Kahve falında fındık içi yediğini görmek

Kahve falında fındık içi yediğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, üstün başarılar alacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık içi yediğini gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında fındık içi yediğini görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında içi boş fındık görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fındık içi almak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Kahve falında iç fındık yemek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iç fındık görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Kahve falında fındık içi yemek kazançtan yana kara geçeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fındık içi görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir