AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı lokum görmek

Kahve falında fındıklı lokum görmek

Kahve falında fındıklı lokum görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yeniden can bulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında fındıklı lokum gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında fındıklı lokum görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak huzurun ve sükûnetin geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Kahve falında tabakta lokum görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında lokum toplamak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir