AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum yediğini görmek

Kahve falında lokum yediğini görmek

Kahve falında lokum yediğini görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında lokum yediğini gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum yedirmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin lokum yediğini görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında lokum yediğini görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ölüden lokum almak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tepside lokum görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir