AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta lokum görmek

Kahve falında tabakta lokum görmek

Kahve falında tabakta lokum görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ortak işlere gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta lokum gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında tabakta lokum görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum almak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet eder.

Kahve falında sucuklu lokum görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lokum görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında camide lokum yemek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında lokum şekeri yemek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok daha mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum toplamak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir