AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden lokum almak

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, ev taşımaya, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında cevizli lokum görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında birinden lokum almak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu lokum görmek huzurlu günlerin geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine lokum vermek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden lokum almak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir