AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum toplamak

Kahve falında lokum toplamak

Kahve falında lokum toplamak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lokum toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında lokum toplamak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül lokumu görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuk lokum görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında lokum yemek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çeşit çeşit lokum görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işarettir.

Kahve falında lokum bisküvi görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı lokum yemek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir