AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı kurabiye görmek

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında fındıklı kurabiye gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek yüksek mertebeye geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir