AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye aldığını görmek

Kahve falında kurabiye aldığını görmek

Kahve falında kurabiye aldığını görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kurabiye aldığını gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Kahve falında elmalı kurabiye görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek kazancının günbegün artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalettir.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulur.

Kahve falında sıcak kurabiye yemek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir