AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kurabiye görmek

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zenginlik içinde olacağına, stresini atacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş kurabiye gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek büyük takdir toplanacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında unlu kurabiye yemek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalet eder.

Kahve falında pastaneden kurabiye almak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden kurabiye almak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir