AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve kurabiye görmek

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek canının kıymetini bileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, yenisinin başlayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında pasta ve kurabiye gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanın.

Kahve falında kurabiye pasta görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet eder.

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kurabiye çalmak alım gücünün zayıflamayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek tüm keyfinin kaçacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir