AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş kurabiye gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek sorunlar altında ezileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında bademli kurabiye görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek sorunların gittikçe artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek bebek sahibi olunacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir