AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık toplamak

Kahve falında fındık toplamak

Kahve falında fındık toplamak haneye dertlerin gireceğine , alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kafasının da rahat edeceğine, yeni işlere girişileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık toplamak gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fındık toplamak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık toplamak ve yemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında daldan fındık toplamak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık topladığını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir