AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fındık toplamak

Kahve falında yeşil fındık toplamak

Kahve falında yeşil fındık toplamak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fındık toplamak gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fındık toplamak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında taze fındık toplamak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık toplamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yaş fındık toplamak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir