AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bahçede fındık toplamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık bahçesi görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık bahçe görmek rahatsızlık duyulacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak ticaretin büyüyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında taze fındık toplamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık topladığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir