AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan fındık toplamak

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak geçim zorluğundan kurtulacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta fındık görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fındık ağacı dikmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında fındık ağacı görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık ağaçları görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir