AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden fındık topladığını görmek

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yerden fındık topladığını gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına inanılır.

Kahve falında yerden fındık toplamak ev taşımaya, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden fındık görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş fındık toplamak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık topladığını görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fındık toplamak kötü haberler alınacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında taze fındık toplamak düşmanlarını alt edeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan fındık toplamak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir