AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık toplamak ve yemek

Kahve falında fındık toplamak ve yemek

Kahve falında fındık toplamak ve yemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında fındık toplamak ve yemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında ceviz fındık toplamak malını ve canını riske edeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yerden fındık toplamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fındık topladığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalettir.

Kahve falında bahçede fındık toplamak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir