AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında fındık ağacından fındık toplamak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık toplamak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işarettir.

Kahve falında fındık ağacı görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet eder.

Kahve falında fındık ağaçları görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında fındık ağacına çıkmak kazancının da azalacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta fındık görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir