AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık satmak

Kahve falında fındık satmak

Kahve falında fındık satmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, zorlukların biteceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık satmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında fındık satmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fındık görmek hafif ve iyi hissedeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık toplamak büyük bir borcun altına gireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında iri fındık görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık topladığını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden fındık aldığını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fındık görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir