AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fındık görmek

Kahve falında taze fındık görmek

Kahve falında taze fındık görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze fındık gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fındık görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına tabir olunur.

Kahve falında taze fındık toplamak esenlik içinde olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında taze fındık yemek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında fındık bahçesi görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı kek yemek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık kırmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir