AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fındık görmek

Kahve falında beyaz fındık görmek

Kahve falında beyaz fındık görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fındık gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz fındık faresi görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fındık görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık dağıttığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana fındık verdiğini görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında fındık görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fındık yığını görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında olmamış fındık görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir