AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden fındık aldığını görmek

Kahve falında birinden fındık aldığını görmek

Kahve falında birinden fındık aldığını görmek bir bebek sahibi olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinden fındık aldığını gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında birinden fındık aldığını görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fındık toplamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık toplamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık leblebi görmek büyük mutluluk duyulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük fındık görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fındık görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık badem görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir