AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık fidanı görmek

Kahve falında fındık fidanı görmek

Kahve falında fındık fidanı görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Kahve falında fındık fidanı gördüyseniz:

  • Sizi tanıyanları şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında fındık fidanı görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında erik fidanı görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fidan kırmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan almak tüm sıkıntıların giderileceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında kuru fidan görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden fidan almak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine fidan vermek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, barış için adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir