AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik fidanı görmek

Kahve falında erik fidanı görmek

Kahve falında erik fidanı görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, çok büyük ses getireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında erik fidanı gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında erik fidanı görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kuru fidan görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çam fidani dikmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asma fidanı dikmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze fidanları görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir