AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fidan vermek

Kahve falında birine fidan vermek

Kahve falında birine fidan vermek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine fidan vermek gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Kahve falında meyve fidanı görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fidan görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında fidanı sulamak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında portakal fidanı görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fidan dikmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz fidanı almak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut fidanı dikmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında fidanlık görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir