AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan almak

Kahve falında fidan almak

Kahve falında fidan almak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında fidan almak gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Kahve falında gül fidanı almak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında fidanı görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Kahve falında toprağa fidan dikmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalettir.

Kahve falında sebze fidanı dikmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında saksıda fidan görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir