AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fidan görmek

Kahve falında kuru fidan görmek

Kahve falında kuru fidan görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kuru fidan gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında kuru fidan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sorunların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru fidan dikmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akasya fidanı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalettir.

Kahve falında çam fidanı görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında fidan görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk fidanı görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün fidanı dikmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş fidan görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir