AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden fidan almak

Kahve falında ölüden fidan almak

Kahve falında ölüden fidan almak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden fidan almak gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında ölüden fidan almak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında incir fidanı görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında gül fidanı sulamak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında fidan budamak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, inancından ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan koparmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Kahve falında fidanı dikmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, verimliliğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir