AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık ekmek

Kahve falında fındık ekmek

Kahve falında fındık ekmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık ekmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fındık ekmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı ekmek yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı ekmek görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık fıstık almak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hanesindeki rızkın da artacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalda fındık görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında badem ve fındık yemek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında fındıklı şeker görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık ezmesi görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir