AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık fıstık almak

Kahve falında fındık fıstık almak

Kahve falında fındık fıstık almak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, refah içinde olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yürek yakan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında fındık fıstık almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık fıstık görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Kahve falında fındık fıstık yemek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstık fındık görmek konfor içinde olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet eder.

Kahve falında fındık fıstık almak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık fındık yemek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir