AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda fındık görmek

Kahve falında çuvalda fındık görmek

Kahve falında çuvalda fındık görmek büyük hatalar yapacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bunalıma gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında çuvalda fındık gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında çuvalla fındık görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fındık çuvalı görmek yolunda gideceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval çuval fındık görmek kazançlı bir işe girileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda fındık görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iç fındık yemek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında taze fındık yemek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir