AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı ekmek görmek

Kahve falında fındıklı ekmek görmek

Kahve falında fındıklı ekmek görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı ekmek gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında fındıklı ekmek görmek kariyer sahibi olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındık ekmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında fındıklı ekmek yemek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fındık görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık dalları görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında fındıklı kek görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık harmanı görmek daha rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık toplamak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir