AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındıklı şeker görmek

Kahve falında fındıklı şeker görmek

Kahve falında fındıklı şeker görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yıpranacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında fındıklı şeker gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında fındıklı şeker görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalettir.

Kahve falında fındıklı şeker yemek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Kahve falında fındık dalı görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındık faresi öldürmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fındık yemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık sermek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu fındık görmek güzel ve doğru işler yapacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve fındık toplamak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir