AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem ve fındık yemek

Kahve falında badem ve fındık yemek

Kahve falında badem ve fındık yemek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Kahve falında badem ve fındık yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında fındık badem yemek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında badem ve fındık yemek para kazanmaya, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında badem fındık yemek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında fındık badem görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında badem ve fındık görmek karın artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bademli pilav yemek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bademli lokum yemek tüm beklentilerini yerine getireceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem kırıp yemek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir