AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık dalları görmek

Kahve falında fındık dalları görmek

Kahve falında fındık dalları görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bahtın açık olmasına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık dalları gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalında fındık görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında fındık dalı görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık dalları görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında dalından fındık yemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık dalı kesmek zor durumda kalınacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından fındık koparmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık toplamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir