AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından fındık toplamak

Kahve falında dalından fındık toplamak

Kahve falında dalından fındık toplamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, canlanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından fındık toplamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Kahve falında dalından fındık toplamak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Kahve falında fındık dalı görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından fındık koparmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık dalı kesmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık yemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında fındık görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek sıkıntılarını çözeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fındık dalları görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir