AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından fındık yemek

Kahve falında dalından fındık yemek

Kahve falında dalından fındık yemek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından fındık yemek gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında dalından fındık yemek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık toplamak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fındık dalı görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında dalından fındık koparmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Kahve falında fındık dalları görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık dalı kesmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işarettir.

Kahve falında dalında fındık görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir