AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil fındık görmek

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil fındık gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından fındık yemek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında fındık dalı kesmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık dalları görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dalından fındık koparmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında fındık dalı görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet eder.

Kahve falında dalından fındık toplamak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında dalında fındık görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir