AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından fındık koparmak

Kahve falında dalından fındık koparmak

Kahve falında dalından fındık koparmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geri planda kalacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işaret eder.

Kahve falında dalından fındık koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Kahve falında fındık dalı kesmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında fındık görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık dalları görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine yorulur.

Kahve falında dalından fındık koparmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dalından fındık toplamak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında dalından fındık yemek refah düzeyinin düşeceğine, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık dalı görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir