AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık dalı kesmek

Kahve falında fındık dalı kesmek

Kahve falında fındık dalı kesmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çocuk sahibi olacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık dalı kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında fındık dalı kesmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından fındık toplamak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık dalları görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında fındık görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından fındık yemek resmi bir göreve getirileceğine, kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık dalı görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında dalından fındık koparmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir