AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık dağıttığını görmek

Kahve falında fındık dağıttığını görmek

Kahve falında fındık dağıttığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, umutlarını yitireceğine, endişeli durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında fındık dağıttığını gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında fındık dağıttığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık sermek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayıklanmış fındık görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından fındık koparmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir