AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz fındık görmek

Kahve falında ceviz fındık görmek

Kahve falında ceviz fındık görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, beklediklerini duyacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ceviz fındık gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fındık görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında fındık ve ceviz yemek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Kahve falında fındık ve ceviz görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Kahve falında ceviz ve fındık yemek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fındık yemek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine inanılır.

Kahve falında fındık ceviz görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir