AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fındık faresi görmek

Kahve falında küçük fındık faresi görmek

Kahve falında küçük fındık faresi görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük fındık faresi gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında fındık fare görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fındık faresi görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık faresi öldürmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık fare öldürmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık faresi yemek yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında evde fındık faresi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz fındık faresi görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir