AnaSayfa / Genel / Kahve falında filmi izlemek

Kahve falında filmi izlemek

Kahve falında filmi izlemek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Kahve falında filmi izlemek gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Kahve falında filmi izlemek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Kahve falında evde film izlemek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korku filmi izlemek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık film izlemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle film izlemek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müstehcen film izlemek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret eder.

Kahve falında dini film izlemek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir