AnaSayfa / Genel / Kahve falında dini film izlemek

Kahve falında dini film izlemek

Kahve falında dini film izlemek kredi çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, koltuğunun yükseleceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Kahve falında dini film izlemek gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında dini film izlemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle film izlemek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filmi izlemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müstehcen film izlemek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Kahve falında film izlediğini görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında korku filmi izlemek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında televizyonda film izlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde film izlemek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir