AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku filmi izlediğini görmek

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında korku filmi izlediğini gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Kahve falında korku filmi izlemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müstehcen film izlemek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle film izlemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında açık film izlemek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında film izlediğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle film izlemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında izlediğin filmi görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir