AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle film izlemek

Kahve falında biriyle film izlemek

Kahve falında biriyle film izlemek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Kahve falında biriyle film izlemek gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında televizyonda film izlemek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında film izlediğini görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında korku filmi izlemek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle film izlemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında müstehcen film izlemek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında filmi izlemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde film izlemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir