AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde film izlemek

Kahve falında evde film izlemek

Kahve falında evde film izlemek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında evde film izlemek gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında evde film izlemek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında film izlediğini görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında televizyonda film izlemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık film izlemek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında izlediğin filmi görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında müstehcen film izlemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinemada film izlemek işlerinin karışacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir